Оголошення

2017-11-07

Керівникам закладів освіти!

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації інформує про можливість отримання путівок на відпочинок та оздоровлення для дітей пільгових категорій Деснянського району в місті Києві віком від 8 до 16 років включно до:

ДПУ МДЦ «Артек» (м. Київ, Пуща-Водиця) - тематична зміна «Культурно-лінгвістичні та журналістські студії «Розмовляй українською – твори державу».

Програма зміни передбачатиме дискусії та дебати, глобальні ігри-стратегії та тренінги, тематичні дослідницькі виїзди до Києва та багато іншого. Мистецтво української мови стане яскравим інструментом втілення креативних ідей та проектів, які створюватимуть діти.

Під час зміни відбудеться зліт юних журналістів, проект для блогерів «Менше говори, більше роби!», фотоквест «Україна у фото і долях українців» та інші.

Дата заїзду з 12 листопада по 02 грудня 2017 року.

ДП «УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса) – тематична зміна
«Україна пам’ятає – світ визнає».

Програма зміни передбачатимеорганізацію виховного пізнавально-розвиваючого простору для формування у молодого покоління національної свідомості, виховання толерантності та навичок міжкультурного діалогу.

Дата заїзду з 13 листопада по 03 грудня 2017 року.

Увага!

Діти не можуть бути направлені на оздоровлення та відпочинок за пільговою путівкою більше одного разу на рік за винятком дитячих таборів відпочинку з денним перебуванням дітей на базі навчальних закладів міста.

За інформацією звертатись до Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: просп. Маяковського, 29, 1 поверх, кімната 110, телефон: 546-54-06.

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi